• Uuden Suomen sensuuria ei käsitä

  Uusi Suomi sensuroi aivan käsittämättömällä tavalla kirjoittajien blogeja perustelematta sensuroinnin syytä millään tavalla.

  Moni on jättänyt Uuden Suomen blogipalvelun hyvän sään aikana ennen kuin heitetään ulos. Tämä on Uudelta Suomelta suorastaan loukkaavaa käytöstä blogistia kohtaan. Kaiken huippu on se, kun joku kommentoija heittää propagandaa, blogisti käskee tämän olla hiljaa ja saa siitä varoituksen tai bannin.

  Seuraavaksi otan yhden esimerkin senuroinnista, jossa Uusi Suomi oli poistanut erään kaverini blogin, joka kirjoitti aiheesta "Suomen virallinen koronaskenaario (THL) on järjetön ja vaarallinen". Blogi oli julkaistu 18.3.2020 ja seuraavana päivänä se oli poistettu. Kirjoittajalle tuli myös kirjoituskielto 23.3.2020 saakka.

  Poistohetkeen mennessä blogia oli luettu yli 4000 kertaa ja kopiointeja noin 400, oli sillä hetkellä yksi suosituimmista blogeista. Blogia oli kommentoitu reilut 30 kertaa. Itsekin luin blogin läpi enkä nähnyt siinä mitään asiaan sopimatonta vihapuhetta tai vastaavaa. Täyttä asiaa koko blogi ja linkit lopussa, mistä kaikki tiedot ovat peräisin.

  Kaveri kirjoitti toisen blogin, kun hän sai kirjoitusoikeudet takaisin ja haluaa nyt Uudelta Suomelta selvitystä, minkä takia hänen bloginsa poistettiin 19.3.2020. Kaverilla oli tarkoitus jatkaa esitystä tämän blogin pohjalta, mutta millä hän jatkaa, kun se on poistettu. Blogin tekoon on käytytty niin paljon aikaa, että se jo yksistään harmittaa, kun valtava työmäärä menee hukkaan.

  Sensuurin johdosta ainoastaan valtamedian toimittajat ja heidän suosikkinsa ovat niitä, jotka saavat vapaasti esittää asioita ja heidän juttunsa levitetään tehokkaasti. Tosin heidän näköalansa on aivan liian kapea, se ei riitä mihinkään, pelkästään se.

  Suomi ei ole tasa-arvoinen maa, vaikka niin väitetään. 

Kommentit

näytä __count__ uusi kommentti
näytä __count__ uusi kommentti

  Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.