• Olen huolissani USA:sta

    Monenlaisista asioistahan ihminen voi olla huolissaan, joihin ei voi kuitenkaan itse paljoakaan vaikuttaa. Voi vaikkapa olla huolissaan meteoriiteista.  No, minä olen nyt huolissani USA:n seuraavasta presidentistä, jota en pääse valitsemaan. 

    Aiemmin olin jo huolissani  Donald Trumpista, joka pyrkii presidentiksi, vaikka juuri hänen presidenttikaudellaan järjestetyt presidentinvaalit olivat hänen mielestään vilpilliset. Eivät siis edelliset, demokraattien vallan aikaan järjestetyt. Eivätkä ilmeisesti uudetkaan vaalit olisi Trumpin mielestä vilpilliset, kun taas on demokraattipresidentti ja Trump aikoo ehdokkaaksi.

    Nyt olen lisäksi erityisesti huolissani siitä, että istuva presidentti Joseph Robinette Biden Jr. on halukas jatkamaan kompuroinnistaan huolimatta.  En siis ole erityisen huolissani hänen nykyisestä kaudestaan, vaan juurikin tulevasta. Kun miehellä on ikää 80 vuotta ja muistikin ehkä jopa huonompi kuin minulla, niin onhan siinä syytä olla huolissaan. “Mistä minä tiesin, mikä nappi se oli…”

Kommentit

näytä __count__ uusi kommentti
näytä __count__ uusi kommentti

    Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.