• Valitse kirjoituksillesi oikea media

  Minulta poistettiin kirjoitusoikeus uusisuomi.fi-palveluun, kun kirjoitin 25.11.2017 osoitteeseen http://timolehtonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/246620-valitse-kirjoituksillesi-oikea-media blogikirjoituksen nimeltä ”Valitse kirjoituksillesi oikea media”

  Tuon kirjoitukseni sisältö oli tällainen:

  ”Monet ovat pettyneet, kun heidän nettiin kirjoittamansa kirjoitus on poistettu ja käyttäjätili on suljettu. 
  Monissa tapauksissa poistettujen kirjoitusten aiheet ovat koskeneet samankaltaisia asioita.
  Kirjoituksen poistamisesta pettyneitä ovat kirjoituksen kirjoittaja, kirjoituksen kommentoimiseen mahdollisesti useita tunteja käyttäneet kommentoijat, sekä lukuisat kirjoituksen ja kommenttien lukijat.
  Tyytyväisiä kirjoitusten poistamisista ovat ilmeisesti he, jotka poistetuista kirjoituksista ovat ylläpidolle valittaneet, sekä sellaiset lukijat, jotka eivät suvaitse poistetun kirjoituksen sanomaa.
  Nettiin kirjoittajien kannattaa valita kirjoituksilleen oikea media.”

  Uusi Suomi väittää minun mainostaneen tuossa kirjoituksessa Oikea Media -sivustoa! He eivät näytä ymmärtävän, että ilmaisun ”oikea media” merkitys on aivan toinen kuin ilmaisun ”Oikea Media”. Huomautus: Ilmaisun ”aamulehti” merkitys on aivan toinen kuin ilmaisun ”Aamulehti”.
  Katson, että Alma Talent Oy / Uusi Suomi syrjii minua asiassa, koska joillakuilla on kirjoitusoikeus uusisuomi.fi-palveluun, mutta minulta se poistettiin ilman hyväksyttävää perustetta.

  Pyysin yhdenvertaisuusvaltuutettua selvittämään asiaa, mutta se ei ottanut asiaani käsiteltäväksi. Tein asiassa selvityspyynnön Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnalle helmikuussa 2018. Päätöstä asiaan ei ole tullut vieläkään (tilanne 26.12.2018).

  Jos saat mielestäsi perusteettoman kirjoituskiellon uusisuomi.fi-palveluun, niin sinua ehkä syrjitään niihin verrattuna, joilla on kirjoitusoikeus. Voit tehdä asiasta selvityspyynnön yhdenvertaisuusvaltuutetulle. Ohjeet yhteydenottoon: https://www.syrjinta.fi/kantelun-tekeminen. Jos yhdenvertaisuusvaltuutettu ei ota asiaasi selvitettäväkseen tai jos sen ratkaisu on kannaltasi kielteinen, niin voit tehdä asiassa selvityspyynnön yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnalle. Hakemuksen tekeminen lautakunnalle: http://yvtltk.fi/fi/index/hakemuksentekeminen.html.

Kommentit (1)

näytä __count__ uusi kommentti
näytä __count__ uusi kommentti
 • Uusi Suomi on niin susipalvelu, että sieltä kannattaa jokaisen itse poistua hyvän sään aikana ennen kuin sieltä heitetään ulos.

  Eräs kaverini kirjoitti hyvän blogin koronaviruksesta, sen leviämisestä ja siitä kun THK ei ole millään tavalla puuttunut viruksen torjuntaan ja sen leviämiseen. Kaverin blogi poistettiin kokonaan ja annettiin kolmen päivän kirjoituskielto.

  Kaveri on niin sitkeä, että vaatii Uudelta Suomelta perusteluja, selvityksiä siitä minkä takia hänen bloginsa poistettiin.

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.