• Onko suomalaisilla ja eurooppalaisilla enää mitään väliä?

  Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tuomitsi uudenvuodenpuheessaan Ranskan keltaliivien toimet ääriliikehdintänä, jolle hänen mielestään demokratiassa ”ei ole sijaa”. Siis ei, vaikka monet nykyiset puolueetkin ovat syntyneet tyytymättömyydestä ja niitä on usein pidetty ”ääriliikkeinä”. 

  Eikö tällainen tuomitseminen ole suvaitsemattomuutta, ja eikö paheksumisen sijaan tarvittaisi juuri sitä ymmärtämistä, jota Niinistökin näyttää peräänkuuluttavan omilla eurooppalaisilla ”arvoillaan”?

  Niinistö ei tuominnut ääri-islamilaisten äskettäin tekemää rituaalimurhaa, jossa kaksi pohjoismaalaista naista tapettiin leikkaamalla heiltä irti pää Marokossa, maassa, jossa Kai Mykkänen (kok.) allekirjoitti YK:n sopimuksen ”turvallisesta, järjestäytyneestä ja säännönmukaisesta maahanmuutosta” (aiheesta täällä ja täällä).

  Presidentti puhui keltaiset liivit päällä kulkevista ekaluokkalaisista korulausein, mutta hän ei viitannut sanallakaan siihen, että Helsingin Arabianrannan lapsenmurhasta epäilty on etniseltä alkuperältään maahanmuuttaja Zulfigar Ali Sohrab ja apulaispormestari Nasima Razmyarin Facebook-kaveri.

  Myös Yleisradio pimitti syytetyn taustan tehokkaasti omassa valeuutisoinnissaan, jossa kerrottiin hänen rikoshistoriallaan olevan mittaa kuin elokuvan lopputeksteillä, mutta maahanmuuttopolitiikan kannalta olennainen ja yleisöä kiinnostava fakta syytteessä olevan etnisestä taustasta jätettiin mainitsematta. Myös hallitus pysyi asiasta hipi hiljaa.

  Sen sijaan me perussuomalaiset poliitikot emme pysy. 

  Sen asemasta, että kokoomus, demarit ja muu haittamaahanmuuttoa suosiva väki sanoutuisi irti moisesta väkivallasta, alkaa vain päivittely sen johdosta, että kurjien tapahtumien vuoksi Perussuomalaisten kannatus nousee.

  Niinistö ei myöskään maininnut mitään siitä, että Kiina antoi äskettäin kansalaisilleen matkustusvaroituksen Ruotsiin, joka ei ole enää turvallinen maa siellä tapahtuvien terrori-iskujen, autojen polttamisten ja raiskausten sekä muiden pahoinpitelyiden vuoksi. Niinistö ei pystynyt kakaisemaan kurkustaan, että syyt tähän väkivaltaan johtuvat vain ja ainostaan lähi-itäläisten ja afrikkalaisten haittamaahanmuuttajien tuomasta turvattomuudesta.

  Kun itseään ”suvaitsevaisina” pitävät vihervasemmistolaiset ja huvitteluliberaalit porvarit pitävät tällaista suvaitsemattomuutta kannatettavana, ovat tietenkin myös kantaväestöjen rivit menneet halki. Tässä valossa Ranskan keltaliivien vastarinta Euroopan kulttuurimädätystä kohtaan on ymmärrettävää.

  Perussuomalaiset näyttää olevan ainoa puolue, joka Suomessa pitää suomalaisten puolta ja huolehtii kansallisesta edusta. Ei siis ihme, että Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä ennustaa vaaleihin jälleen jymy-yllätystä ja Perussuomalaisille jatkojytkyä.

Kommentit (2)

näytä __count__ uusi kommentti
näytä __count__ uusi kommentti

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.